Kredittkort

Sammenlign og finn det kortet som passer dine behov

Finn kredittkortet som passer til ditt bruk

Kredittkort

Når du handler varer eller tjenester med kredittkort, betaler du med penger du låner. Hver måned får du en faktura hvor du må betale tilbake pengene du har lånt.

Om du betaler hele beløpet tilbake med en gang, slipper du å betale gebyrer på disse pengene.

Hvis du ønsker, kan du også velge å utsette, eller dele opp betalingen i flere avdrag slik at du ikke må ut med en større sum i en omgang.

Hvis du velger denne løsningen, må du betale renter i tillegg til avdragene - på denne måten fungerer kredittkort på samme måten som et lån.

De fleste kredittkort tilbyr en rentefri periode, om du betaler forbruket innenfor denne fristen - slipper du å betale renter. En rentefri periode er ofte et sted mellom 20-60 dager.

Fordeler med kredittkort

De fleste kredittkort man kan søke om i dag, tilbyr ulike fordeler til sine kunder. Dette er fordeler som det kan være lurt å finne ut av før man bestemmer seg for hvilket kredittkort man vil ha, så man ikke velger feil.

  • Drivstoffrabatt
  • Rabatter på klær & Sko
  • Rabatter på matvarer
  • Opptjening av bonuspoeng i forbindelse med reise

Det kan være mye penger å spare på riktig bruk av kredittkort, men det forutsetter at man velger kredittkortet med de fordelene som passer sitt eget forbruk.

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er veldig viktig at man har et ansvarlig og voksent forhold til bruk av kredittkort. Unngå spontankjøp og betal alltid regningene innen forfallsdato. Ikke glem at penger du bruker med et kredittkort er et lån på lik linje med andre lån, det er bare dyrere.

Populære kredittkort:

Instapay Mastercard

Søk om kredittkortet med et av markedets laveste renter.

LES MER

Komplett Bank Mastercard

Kredittkortet for deg som handler mye på nett.

LES MER