Sammenlign kredittkort

Les mer og søk hos Lendo

Slik fungerer det:

1. Fyll inn søknaden

2. Sammenlign tilbud

3. Velg tilbudet

Søk kredittkort

Søk om flere kredittkort i én søknad og få bedre oversikt slik at du kan velge det kredittkortet som passer best for deg.

  • Søk om flere kredittkort med én søknad
  • Du velger selv hvilket kort du ønsker
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende
Les mer og søk hos Lendo

Annonselenke

Eksempelrente: Eff.rente 25,76%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 3.243. Totalt kr 28.243. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.

Hvorfor søke kredittkort via Lendo?

Når du søker om kredittkort via Lendo, sender du inn én søknad. Denne blir vidersendt til flere banker samtidig. På den måten får du flere tilbud som du kan sammeligne, slik at du tar det beste valget. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende, du må ikke si ja til noen av kortene du får tilbud om.

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et betalingskort som gir deg muligheten til å låne penger fra en utsteder, vanligvis en bank eller et finansselskap, for å foreta kjøp eller ta ut kontanter. Kredittkort fungerer ved at du bruker kortet til å betale for varer eller tjenester, og beløpet blir trukket fra din kredittkortkonto. Du får en faktura med det beløpet du skylder hver måned, og du kan velge å betale hele beløpet eller en del av det.

En av fordelene med kredittkort er at du kan kjøpe varer eller tjenester selv om du ikke har tilstrekkelige midler tilgjengelig på bankkontoen din. I tillegg kan kredittkort gi deg fordeler som cashback, poeng eller andre fordeler når du bruker kortet til å betale for varer og tjenester.

Det er imidlertid viktig å være klar over at bruk av kredittkort også kan føre til høye renter og gebyrer hvis du ikke betaler tilbake beløpet du skylder i tide. Det er derfor viktig å bruke kredittkort med forsiktighet og betale tilbake beløpet du skylder i tide for å unngå ekstra kostnader.

Når bør man bruke kredittkort?

Når du trenger å foreta større kjøp: Hvis du ikke har tilstrekkelige midler tilgjengelig på bankkontoen din, kan et kredittkort gi deg muligheten til å kjøpe det du trenger. Du kan deretter betale tilbake beløpet over flere måneder, avhengig av kortets betingelser.

Når du ønsker å dra nytte av belønninger og fordeler: Mange kredittkort tilbyr cashback, poeng eller andre fordeler når du bruker kortet til å betale for varer og tjenester. Hvis du bruker kredittkortet ditt regelmessig og betaler tilbake beløpet du skylder i tide, kan du dra nytte av disse belønningene og spare penger.

Det er imidlertid viktig å være klar over at bruk av kredittkort også kan føre til høye renter og gebyrer hvis du ikke betaler tilbake beløpet du skylder i tide. Det er derfor viktig å bruke kredittkort med forsiktighet og betale tilbake beløpet du skylder i tide for å unngå ekstra kostnader.

Hva er forskjellen på et bankkort og kredittkort?

Både bankkort og kredittkort er betalingskort som kan brukes til å gjøre kjøp. Her er noen forskjeller mellom de to:

1. Kredittkort gir lånemuligheter: Kredittkort gir deg muligheten til å låne penger for å gjøre kjøp, mens bankkort kun bruker de pengene som er tilgjengelige på kontoen din. Dette betyr at du kan bruke penger som du ikke har på kontoen din med et kredittkort, men du må betale tilbake med renter.

2. Kredittkort gir ofte belønninger: Mange kredittkort gir deg belønninger som cashback, rabatter eller poeng når du bruker kortet. Dette er ikke vanlig med bankkort.

3. Kredittkort har ofte høyere rente: Hvis du ikke betaler tilbake kredittkortregningen i sin helhet, vil du bli belastet høye renter på beløpet du skylder. Bankkort har vanligvis ikke renter, med mindre du bruker kredittkortfunksjoner som å ta ut kontanter.

4. Kredittkort har ofte flere fordeler: Kredittkort kan ha flere fordeler som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse og utvidet garanti som ikke tilbys med bankkort.

5. Kredittkort kan hjelpe deg med å bygge kreditt: Hvis du bruker kredittkortet på en ansvarlig måte ved å betale regningen i sin helhet hver måned, kan du bygge opp en god kredittscore. Dette kan hjelpe deg med å få bedre renter og vilkår for lån i fremtiden.

I sum, kredittkort gir deg en fleksibilitet og en lånemulighet, men krever også ansvarlig bruk for å unngå høye renter og økonomiske problemer. Bankkort gir deg mer kontroll over utgiftene dine og er et tryggere valg hvis du ønsker å unngå gjeld.