Kredittkort som passer deg best

Gå videre for å sammenligne og velge

Gå videre >

Ønsker du flere tilbud samtidig?

Da kan det lønne seg å bruke tjenester som sender søknaden din til flere banker samtidig. På den måten kan du velge det kortet som tilbyr de beste vilkårene.

Kredittkort

Av og til lønner deg seg å bruke kredittkort,

  • Søk om flere kredittkort med én søknad
  • Du velger selv hvilket kort du ønsker
  • Tjenesten er gratis og uforpliktende
  • Eksempelrente: Eff.rente 25,76%, 25 000 o/12 mnd. Kostnad 3.243. Totalt kr 28.243. Ulike kredittkort har ulike vilkår og renter.
Les mer og søk hos Lendo

Annonselenke

Hva er et kredittkort?

Et kredittkort er et betalingskort som gir deg muligheten til å låne penger fra en utsteder, vanligvis en bank eller et finansselskap, for å foreta kjøp eller ta ut kontanter. Kredittkort fungerer ved at du bruker kortet til å betale for varer eller tjenester, og beløpet blir trukket fra din kredittkortkonto. Du får en faktura med det beløpet du skylder hver måned, og du kan velge å betale hele beløpet eller en del av det.

En av fordelene med kredittkort er at du kan kjøpe varer eller tjenester selv om du ikke har tilstrekkelige midler tilgjengelig på bankkontoen din. I tillegg kan kredittkort gi deg fordeler som cashback, poeng eller andre fordeler når du bruker kortet til å betale for varer og tjenester.

Det er imidlertid viktig å være klar over at bruk av kredittkort også kan føre til høye renter og gebyrer hvis du ikke betaler tilbake beløpet du skylder i tide. Det er derfor viktig å bruke kredittkort med forsiktighet og betale tilbake beløpet du skylder i tide for å unngå ekstra kostnader.